APK

previous arrow
next arrow
Slider

Waarom vindt de APK keuring plaats?

Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt er gekeken of een personenwagen of bestelbus aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met de verlichting en werkt de stuurinrichting nog wel goed?
een APK keuring voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die te onveilig zijn om nog aan het verkeer deel te nemen. Bovendien beschermen we op deze manier het milieu: auto’s en bussen die teveel schadelijke stoffen uitstoten, worden afgekeurd.

APK & Onderhoud

Door uw auto regelmatig te laten onderhouden, rijdt u veilig en verkleint u de kans op autopech. Doorrijden met versleten onderdelen is niet alleen onveilig, maar kan ook de rest van uw auto beschadigen. Een onnodig dure reparatie is het gevolg. Daarom adviseren wij om uw auto periodiek te laten controleren. Bij een moderne auto is, afhankelijk van de kilometerstand, één onderhoudsbeurt per jaar vaak voldoende. Een oudere auto heeft vaak meer onderhoud nodig.

APK & Grote beurt

Is het weer bijna tijd voor de APK keuring van je auto? Veel automobilisten kiezen ervoor de APK te combineren met een onderhoudsbeurt. Dat scheelt tijd, en geld. Want je betaalt slechts €30 (i.p.v. €39,95) voor de APK in combinatie met een grote onderhoudsbeurt. Daarnaast ga je weer een stuk veiliger de weg op.

3
4

APK & Kleine beurt

Staat de APK keuring van je auto weer voor de deur? Veel automobilisten kiezen ervoor de APK te combineren met een kleine beurt. Want zo kun je tijd besparen en ga je weer veilig op weg.
Tijdens de kleine onderhoudsbeurt wordt je auto op 25 belangrijke punten gecontroleerd en worden vloeistoffen bijgevuld. De kleine beurt is inclusief:

3
4

APK & Olie verversen

Combineer je een APK met het verversen van olie? Dan voeren wij eerst de APK keuring uit en verversen daarna de olie en vervangen wij ook het oliefilter. Natuurlijk gebruiken wij altijd de olie die voldoet aan de specificaties van jouw auto.